Vakblad Veiligheid

Veiligheid is hét vakblad voor iedereen die betrokken is bij veiligheid op de werkvloer. Het magazine stelt thema’s zoals bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid en bedrijfsnoodorganisaties centraal.

De redactie heeft volop aandacht voor nieuwe wetgeving, trends, achtergronden en verhalen uit de dagelijkse praktijk. Veiligheid wisselt technische informatie over bedrijfsveiligheid bijvoorbeeld af door interviews met mensen die zich inspannen om Nederland veiliger te maken.

Word abonnee en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid en bedrijfsnoodorganisaties? Voor maar €41,10 ben je abonnee en ontvang je vier keer per jaar dit unieke vakblad.

 

Het is ook mogelijk losse nummers te kopen in onze webshop.

Nieuwsgierig naar vakblad Veiligheid?

Neem hieronder een kijkje in de voorgaande edities.

Veiligheid #77

In dit nummer onder andere: De Nederlandse Kappersakademie waar het keuzedeel ‘Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening’ inmiddels een verplicht onderdeel van de opleiding is, Gert Super van het Hema-distributiecentrum vertelt hoe de bhv-organisatie daar geregeld is, DOC Volac Nutrition veiligheid is ‘license to operate’, veiligheid op 185 meter hoogte bij de Euromast, virtueel oefenen bij het Bredaase Amphia ziekenhuis, Inspectie SZW zet in op preventie, Paul Swuste over veiligheidskunde, en een praktijkverhaal over als seconde telt.

Veiligheid #76

In dit nummer onder andere:  een interview met Lieuwe de Witte (IFV) over de risico’s van rook, de uitdagen voor de interne noodorganisatie van de Provincie Groningen, op bezoek bij de distributiecentra van A.S. Watson waar geïnvesteerd wordt in veiligheidsbewustzijn, beroepsziekten: en ze werkten nog gezond en gelukkig, een interview met Theo-Jan Heesen, bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne (NVvA) over samenwerking bij werken met gevaarlijke stoffen, een slachtoffer en hulpverlener vertellen over hoe de een gered werd door de reanimatiekennis van de ander, ontruiming seniorencomplex is ‘tour de force’.

Veiligheid #75

In dit jubileumnummer onder andere: De Noord-Zuidlijn in Amsterdam; een systeemsprong in Veiligheid, een interview met Kitty Jong voorzitter FNV, hoe instructeurs met een nieuw bobr-bord spelenderwijs leren veiliger en effectiever op te treden bij brand, een interview met vrijwilligers van de Brandweer, BGBOP van lokale willekeur naar landelijke uniformiteit, hoe het stadsziekenhuis OLVG de bhv-opleiding in eigen hand neemt, het tegengaan van acute hart- en vaatziekten en hoe iedereen bij bedrijvencentrum Hooghiemstra in Utrecht veilig werkt.

Veiligheid #74

Een greep uit dit nummer: awareness, veilig gedrag en een solide veiligheidscultuur bij KLM.
De bhv-organisatie van de Haeghe Groep. Koos Pulleman in gesprek met Mario Van Mierlo (VNO-NCW/MKB Nederland) over Gezond & Veilig werken. Hoe Nedschroef de veiligheid naar een hoger plan tilt. Veilig werken met gevaarlijke stoffen. En een column van Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Veiligheid #73

In dit nummer een interview met Rob Triemstra van SZW over zelfregulering gezond en veilig werken. Marc Kuipers vertelt over de Staat van arbeidsveiligheid. Verder nieuws over de overeenkomst tussen Jeugdbrandweer Nederland en NIBHV, hoe het NIBHV Keurmerk past bij de groeiambities van de Brightlands Chemelot Campus, een promotie-onderzoek over gebruik van AED’s, en de visie op leren en bewust veilig werken.

Veiligheid #72

In dit gerestylde vakblad onder meer de uniforme regels voor brandveiligheid ‘overige plaatsen’ (BGBOP), de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (wet IKK), veilig wonen en feesten in een studentenhuis, het herstelde vertrouwen bij Odfjell Terminal in Rotterdam, vluchten uit een ondergrondse parkeergarage, twee branden in één jaar bij de Radboud Universiteit en hoe NXP de puntjes op de i zet bij haar bedrijfsnoodorganisatie.

Veiligheid #71

In dit nummer lees je meer over de bedrijfsveiligheid bij Dunea, safety & security bij de RAI, de veiligheidsladder van Sweco en het nieuwe NIBHV keurmerk.

Veiligheid #70

Een themanummer over ontruimen. Met onder andere aandacht voor veiligheid op maat in de drukste bioscoop van Nederland,  de draaideur als vluchtweg en maatwerk BHV in de Tweede Kamer. Maar ook kleurenblindheid en de psychologische impact van reanimeren op burgerhulpverleners.

Lees verder in de preview.

Veiligheid #69

In dit nummer aandacht voor de nieuwe Arbowet, the internet of things en eerste hulp bij zomerse ongemakken.

Lees verder in de preview.

Veiligheid #68

In dit nummer aandacht voor wat is een First Responder bedrijfsnoodorganisatie, BHV 2.0; stille revolutie op de werkvloer en ongevallen in de bouw.

Lees verder in de preview.

Word abonnee en blijf op de hoogte!

Voor maar €39,95 ben je abonnee en ontvang je vier keer per jaar dit unieke vakblad.

Schrijf je hier in.
Losse nummers zijn ook te koop via onze webshop

Adverteren

Bereik tienduizenden veiligheidsprofessionals in Nederland

Vier keer per jaar geeft NIBHV het Vakblad Veiligheid uit. Het magazine informeert zeker 10.000 veiligheidsprofessionals over de laatste trends en wetswijzigingen in bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid en bedrijfsnoodorganisaties. Jij kunt hen bereiken met interessante combinaties van advertenties en inhoudelijke redactieruimte.

In de NIBHV uitgave Veiligheid communiceer je in een geloofwaardige omgeving. Jouw doelgroep ervaart het vakblad als need-to-read materiaal. Het is een ideale kans om hen op een relevante, gerichte manier te bereiken.

Een voorbeeld van het Vakblad Veiligheid vind je hier.

 

Informeer naar de advertentiemogelijkheden

Voor vragen over de mogelijkheden van adverteren in Veiligheid kun je contact opnemen met Mooijman Marketing & Sales: dm@mooijmanmarketing.nl