Vakblad Veiligheid

Veiligheid is hét vakblad voor iedereen die betrokken is bij veiligheid op de werkvloer. Het magazine stelt thema’s zoals bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid en bedrijfsnoodorganisaties centraal.

De redactie heeft volop aandacht voor nieuwe wetgeving, trends, achtergronden en verhalen uit de dagelijkse praktijk. Veiligheid wisselt technische informatie over bedrijfsveiligheid bijvoorbeeld af door interviews met mensen die zich inspannen om Nederland veiliger te maken.

Word abonnee en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid en bedrijfsnoodorganisaties? Voor maar €39,95 ben je abonnee en ontvang je vier keer per jaar dit unieke vakblad.

Veiligheid #71

In dit nummer lees je meer over de bedrijfsveiligheid bij Dunea, safety & security bij de RAI, de veiligheidsladder van Sweco en het nieuwe NIBHV keurmerk.

Veiligheid #70

Een themanummer over ontruimen. Met onder andere aandacht voor veiligheid op maat in de drukste bioscoop van Nederland,  de draaideur als vluchtweg en maatwerk BHV in de Tweede Kamer. Maar ook kleurenblindheid en de psychologische impact van reanimeren op burgerhulpverleners.

Lees verder in de preview.

Veiligheid #69

In dit nummer aandacht voor de nieuwe Arbowet, the internet of things en eerste hulp bij zomerse ongemakken.

Lees verder in de preview.

Veiligheid #68

In dit nummer aandacht voor wat is een First Responder bedrijfsnoodorganisatie, BHV 2.0; stille revolutie op de werkvloer en ongevallen in de bouw.

Lees verder in de preview.

Word abonnee en blijf op de hoogte!

Voor maar €39,95 ben je abonnee en ontvang je vier keer per jaar dit unieke vakblad.

Schrijf je hier in.

Adverteren

Bereik tienduizenden veiligheidsprofessionals in Nederland

Vier keer per jaar geeft NIBHV het Vakblad Veiligheid uit. Het magazine informeert zeker 10.000 veiligheidsprofessionals over de laatste trends en wetswijzigingen in bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid en bedrijfsnoodorganisaties. Jij kunt hen bereiken met interessante combinaties van advertenties en inhoudelijke redactieruimte.

In de NIBHV uitgave Veiligheid communiceer je in een geloofwaardige omgeving. Jouw doelgroep ervaart het vakblad als need-to-read materiaal. Het is een ideale kans om hen op een relevante, gerichte manier te bereiken.

Een voorbeeld van het Vakblad Veiligheid vind je hier.

 

Informeer naar de advertentiemogelijkheden

Voor vragen over de mogelijkheden van adverteren in Veiligheid kun je contact opnemen met Mooijman Marketing & Sales: dm@mooijmanmarketing.nl