Maatwerk (NI)BHV: veiligheid die bij jouw bedrijf past

Bij NIBHV geloven we sterk in de kracht van maatwerk als het gaat om bedrijfshulpverlening (bhv). Onze visie is eenvoudig maar krachtig: “Bhv is altijd maatwerk.” Dit betekent dat we erkennen dat elke branche en organisatie uniek is en haar eigen specifieke behoeften en risico’s heeft. Daarom hebben we de Maatwerk bhv-e-learning ontwikkeld, een benadering die volledig is afgestemd op jouw branche of organisatie.

Waarom maatwerk bhv?

Bhv is meer dan alleen het naleven van voorschriften; het gaat om het creëren van een veilige omgeving voor je medewerkers, bezoekers en eigendommen. Standaard bhv-plannen voldoen misschien aan de basisvereisten, maar ze houden mogelijk geen rekening met de specifieke risico’s en behoeften van jouw organisatie.

Wat omvat de Maatwerk BHV e-learning?

Onze Maatwerk BHV-e-learning is gebaseerd op de situatie binnen jouw branche, bedrijf of organisatie. We nemen de specifieke risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) als uitgangspunt en ontwikkelen op basis daarvan een aangepaste bhv-oplossing. Hier zijn enkele aspecten die deel uitmaken van onze maatwerkbenadering:

Algemene restrisico’s: Naast het op maat maken van bhv-plannen, nemen we ook de algemene restrisico’s op die standaard in acht moeten worden genomen. Deze risico’s zijn van toepassing op vrijwel elke organisatie en zijn in overeenstemming met de eisen zoals gesteld in de Arbowet.

Specifieke restisico’s: Samen met de organisatie en bhv-opleider bepreken we de specifieke restrisico’s en nemen hiervoor specifieke leerstof op in de maatwerk bhv e-learning.

Scenario’s: De bhv-instructeur doorloopt realistische scenario’s die passen bij jouw werkomgeving, zodat jouw bhv-team effectief kan handelen in geval van een noodsituatie.

Beroepscontext: Onze cursussen zijn altijd gericht op de beroepscontext van jouw werkveld, zodat jouw medewerkers praktische kennis en vaardigheden verwerven die direct toepasbaar zijn.

 

Voordelen van Maatwerk BHV

Effectiviteit: Een op maat gemaakte bhv-aanpak zorgt voor een effectievere respons op noodsituaties.

Veiligheid: Maatwerk BHV vermindert de risico’s en vergroot de veiligheid van jouw medewerkers, bezoekers en eigendommen.

Wettelijke compliance: Je voldoet aan de wettelijke vereisten, terwijl je tegelijkertijd risico’s die specifiek gelden voor jouw organisatie, aanpakt.

 

Maatwerk BHV voor grotere organisaties met LMS

Grote organisaties werken vaak met een eigen leermanagement systeem (LMS). Het is mogelijk om de NIBHV e-learning te koppelen (middels LTI) aan de LMS van de organisatie zodat deze modules geïntegreerd zijn in het vertrouwde leerpad van jouw medewerkers. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Hoewel Maatwerk BHV een passende optie is voor organisaties met minimaal 250 bhv’ers, begrijpen we dat de behoeften van kleinere groepen net zo belangrijk zijn. Neem contact op met een van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

 

Neem de stap naar Maatwerk (NI)BHV

Maak gebruik van onze Maatwerk BHV e-learning en zet de eerste stap naar een veiligere werkomgeving die volledig is afgestemd op jouw organisatie.

Vraag een offerte aan en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen versterken met onze op maat gemaakte bhv-oplossingen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.