Academie

Online Workshop de Bedrijfsdeskundige

30 juni 2021 14.00-16.00 uur Online

Kent jouw nood- en crisisorganisatie een bedrijfsdeskundige/calamiteitencoördinator? Die bij grotere incidenten de cruciale bedrijfsbelangen, zoals de continuïteit, kan identificeren en borgen? En  vervolgens snel en adequaat de nodige contacten met overheidshulpdiensten, autoriteiten en overige stakeholders kan leggen?

Bekijk

Masterclass brandveiligheid voor bedrijven

Zie opties op pagina In overleg

Elk jaar vinden er in Nederland zo’n zes- à achtduizend bedrijfsbranden plaats. Deze kunnen flinke gevolgen hebben, óók voor de veiligheid van je medewerkers. In deze masterclass wordt je helemaal op de hoogte gebracht over de regelgeving, het kenmerkenschema, inzicht in de brandrisico’s van jouw bedrijf, hoe je een goede risico-afweging kan maken en handvatten om de brandveiligheid bij jou in te richten.

Bekijk

Masterclass first responder bedrijfsnoodorganisatie (voor bedrijven)

Op aanvraag In overleg

Dekken jouw veiligheidsopleidingen naast de algemene restrisico's ook jouw specifieke restrisico's af? Tijdens deze masterclass maak je kennis met de mogelijkheden van first responder bedrijfsnoodorganisatie. Een maatwerkaanpak met focus op specifieke risico’s die aansluiten bij de dagelijkse praktijk van jouw organisatie. Interesse?

Bekijk