NIBHV Keurmerk: kies voor kwaliteit

Bewust veilig werken: het is letterlijk van levensbelang voor je medewerkers. Als werkgever in Nederland ben je niet voor niets wettelijk verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Maar als werkgever wíl je toch ook gewoon goed voor je mensen zorgen? Kies daarom voor een opleider die werkt volgens het NIBHV Keurmerk, hét onafhankelijke kwaliteitsstempel voor veiligheidscursussen.

 

Bekijk de animatie:

 

Wat zegt het NIBHV Keurmerk?

Het NIBHV Keurmerk staat voor de borging van de kwaliteit van veiligheidscursussen voor cursisten en organisaties. Cursussen van Keurmerkopleiders:

  • zijn inhoudelijk op orde en up-to-date;
  • worden verzorgd door kundige, bevoegde instructeurs;
  • omvatten examinering volgens het NIBHV-certificeringsreglement.

Daarmee biedt het NIBHV Keurmerk jou als werkgever de garantie dat de door jou gekozen opleider voldoet aan de hoge, door NIBHV gestelde kwaliteitseisen.

 

Strenge eisen

Keurmerkopleiders moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden om een aanvraag in te kunnen dienen. Vervolgens zorgen we via audits en praktijkbezoeken, door onafhankelijke auditors, voor borging van de kwaliteit van de NIBHV Keurmerkopleiders. Daarbij worden de opleiders beoordeeld op kwaliteitszorg, leeromgeving, didactische kwaliteit, voorzieningen en toetsing.

Criteria Keurmerkopleiders

 

Meer weten?

Download onze brochure over het Keurmerk. Of vraag een papieren versie aan.

Uiteraard kun je ook de volledige erkenningsregeling aanvragen.