Young Professional: meepraten over bewust veilig werken in Nederland?

NIBHV ontwikkelt en innoveert continu. Wij blijven aansluiten bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewust veilig werken. Daarom start vakblad VEILIGHEID met een nieuwe rubriek: young professional aan het woord.

Kan jij ons inspireren met jouw visie, scriptie, of opdracht die je hebt gemaakt op het gebied van bedrijfsveiligheid? Welke uitdagingen zie jij op het gebied van bedrijfshulpverlening, bedrijfsnoodorganisaties, brandveiligheid of arbeidsveiligheid? Welke ambities wil jij realiseren binnen het veiligheidsdomein?

 

Wie zoeken wij?

Volg jij een studie Middelbare of Hogere Veiligheidskunde, Safety Engineering, Integrale Veiligheid of MoSHE en heb jij een frisse blik op je vakgebied? Dan komen wij graag met jou in contact om te vernemen wat je goed kunt, wat je leuk vindt en waar je over 5 jaar zou willen staan.

 

Wat bieden wij jou?

Misschien kunnen wij in dit vakblad aandacht besteden aan jouw (afstudeer-)scriptie zodat die niet alleen ons maar ook tienduizenden andere professionals op het gebied van veiligheid kan inspireren.

Een interview met jou door een van onze redacteuren behoort ook tot de mogelijkheden. Ben jij een professional die ons verrast? Dan kunnen wij je wellicht een uitdagende opdracht bieden.

 

Stuur een e-mail

Dus, schroom niet en stuur een e-mail naar info@nibhv.nl met als onderwerp ‘Young Professional’.

Laat in je e-mail weten waarmee jij organisaties op het gebied van bewust veilig werken kan inspireren.

Wij kijken naar jou uit!

Deel dit artikel

(NI)BHV Nieuws

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, het laatste nieuws op het gebied van bhv en informatie over (nieuwe) cursussen, trainingen en producten.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbladveiligheid.nl

Vakbladveiligheid.nl is hét kennisplatform voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

Meld je nu aan om elke maand op de hoogte gebracht te worden van de laatste artikelen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.