VCAExamen.nl overgedragen aan CBEX

NIBHV heeft besloten om VCAExamen.nl over te dragen aan een andere partij.

Wij hebben jarenlang met plezier en enthousiasme gewerkt aan VCAExamen.nl. Na het aanscherpen van de strategie ligt onze focus op bedrijfshulpverlening en de verdere ontwikkeling van maatwerk daarbinnen. Wij zijn van mening dat VCAExamen.nl beter past bij een specialistische partij.

We hebben hiervoor een serieuze partij gevonden: Centraal Bureau Examens b.v. CBEX is al meer dan 15 jaar een onafhankelijk examenbureau voor het afnemen van B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU examens. Met een team van gespecialiseerde examenleiders beschikt CBEX over kennis en expertise. Wij kunnen hen dan ook van harte aanbevelen voor VCA-examens.

 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee een goede overdracht hebben gedaan. De kwaliteit en continuïteit van VCAExamen.nl is hiermee geborgd.  CBEX zal het label VCAexamen.nl blijven inzetten. Daarnaast bieden zij een gebruiksvriendelijke Mijn CBEX omgeving.

Op 21 oktober jl. heeft de ondertekening van de overeenkomst plaatsgevonden. In de komende weken zullen de reeds geplande examens en klanten worden overgedragen aan CBEX.

NIBHV blijft wel de les- en leerstof voor VCA ontwikkelen en aanbieden via de webshop.

 

 

Deel dit artikel

(NI)BHV Nieuws

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, het laatste nieuws op het gebied van bhv en informatie over (nieuwe) cursussen, trainingen en producten.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbladveiligheid.nl

Vakbladveiligheid.nl is hét kennisplatform voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

Meld je nu aan om elke maand op de hoogte gebracht te worden van de laatste artikelen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.