Vakblad Veiligheid (gratis) online: meld je aan!

Vakblad veiligheid online is hét veiligheidsplatform van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV).

Steeds vaker kregen we de vraag van lezers om het vakblad online te kunnen raadplegen. Om hierop te anticiperen heeft NIBHV als dé zender van need-to-read-informatie als het gaat om veilig werken ervoor gekozen voor het vakblad de stap van print naar online te zetten.

Zoals je al meer dan 20 jaar van ons gewend bent, zullen wij ook online communiceren vanuit inhoud en expertise. Maar wel dichter op de actualiteit, eenvoudig te delen, en voor iedereen vanaf elke (flexwerk)locatie toegankelijk.

Meld je aan!

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van de gratis digitale versie van Vakblad Veiligheid? Meld je aan en kom op de lijst voor eerste gebruikers van de digitale versie van het vakblad.

Je ontvangt nieuws zodra de eerste versie van de digitale versie rond oktober 2021 live staat.

Nu aanmelden

 

VEILIGHEID 1

 

Vakblad Veiligheid

Vakblad Veiligheid online is hét veiligheidsplatform van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Het platform volgt de ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, arbeids- en brandveiligheid en bedrijfsnoodorganisaties op de voet. De redactie richt zich op personen die verantwoordelijk zijn voor veiligheid en gezondheid in bedrijven en organisaties en voor de praktische uitvoering daarvan. Opinieleiders uit de verschillende domeinen komen aan het woord over actuele onderwerpen.

De redactie heeft volop aandacht voor nieuwe wetgeving, trends, onderzoek en ontwikkeling, achtergronden en verhalen uit de dagelijkse praktijk. Het platform wisselt technische informatie over bedrijfsveiligheid bijvoorbeeld af door interviews met mensen die zich inspannen om Nederland veiliger te maken.

Vakblad Veiligheid is voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

 

Deel dit artikel

(NI)BHV Nieuws

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, het laatste nieuws op het gebied van bhv en informatie over (nieuwe) cursussen, trainingen en producten.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbladveiligheid.nl

Vakbladveiligheid.nl is hét kennisplatform voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

Meld je nu aan om elke maand op de hoogte gebracht te worden van de laatste artikelen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.