NIBHV laat zich inspireren op Next Learning 2017!

Tijdens Next Learning 2017 kwamen ruim 900 learning professionals bijeen om te ontdekken hoe het leren in hun organisatie anders kan of moet.

 

Toekomst digitaal leren

Wat brengt de toekomst ons op het gebied van (digitaal) leren? Het Event zet ons aan het denken, zodat we voor jou en met jou verder kunnen bouwen aan de beste veiligheidsopleidingen.

Visionaire sprekers lieten ons een blik werpen op de (verre?) toekomst van Virtual Reality, Augmented Reality en robotinstructeurs die zich via algoritmes aanpassen aan het individueel leren van de cursist! Vele voorbeelden bestaan al en er zullen nog vele ontwikkelingen volgen, maar de kunst is om de juiste stappen te zetten en om kritisch te blijven.

 

 

NIBHV ontwikkelt haar visie op leren

Met een goed aanbod van e-learning, blended learning, video-ondersteuning, digitale leermiddelen, CBT (Computer Based Technology) examens en een digitale competentieregistratiesysteem staat NIBHV er goed voor! We  bouwen continu aan onze onze visie op leren en onderwijs  en maken daarbij de juiste digitale leermiddelen om met jou samen te werken aan een veilig Nederland!

Deel dit artikel

Inspiratie voor een veilige organisatie

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, nieuwe (wetenschappelijke) inzichten en inspirerende praktijkverhalen over veiligheid.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief over bedrijfshulpverlening, brandveiligheid, bedrijfsnoodorganisatie en arbeidsveiligheid:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.