Event: Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) 2024 | Vliegveld Twenthe

Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) 2024

24 & 25 april 2024 | Vliegveld Twenthe

Op 24 en 25 april 2024 zal Vliegveld Twenthe het epicentrum zijn van de Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC). Dit evenement fungeert als hét verbindingsplatform voor de veiligheidsindustrie en brengt gedurende twee dagen alle belangrijke stakeholders samen, variërend van overheidsinstanties en de industrie tot kennisinstellingen.

De expo belooft opnieuw een spectaculaire editie te worden, met een uitgestrekte beursvloer van maar liefst 50.000 vierkante meter, zowel binnen als buiten. Bezoekers kunnen zich verheugen op leerzame demonstraties en een boeiend lezingenprogramma, waardoor ze volledig op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rampenbestrijding, incidentmanagement en crisisbeheersing.

NIBHV nodigt je uit op stand E 212

Dit evenement biedt niet alleen een schat aan informatie en innovaties, maar ook een uitgelezen kans om collega’s uit diverse disciplines binnen het veiligheidsdomein te ontmoeten en te netwerken. Het is een unieke gelegenheid om kennis te delen en samen te werken aan het bevorderen van veiligheid en crisisbeheersing.

Een bijzondere deelnemer aan de Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing is het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NiBHV), dat vertegenwoordigd zal zijn op stand E 212. Bezoekers worden van harte uitgenodigd om langs te komen bij deze stand en in gesprek te gaan met de experts van NiBHV. Zij zullen graag hun kennis en ervaring delen op het gebied van bedrijfshulpverlening en veiligheid.

Deel dit artikel

(NI)BHV Nieuws

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, het laatste nieuws op het gebied van bhv en informatie over (nieuwe) cursussen, trainingen en producten.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbladveiligheid.nl

Vakbladveiligheid.nl is hét kennisplatform voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

Meld je nu aan om elke maand op de hoogte gebracht te worden van de laatste artikelen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.