Bhv in het Engels

Al jaren neemt het gebruik van de Engelse taal toe in Nederland. Dit komt enerzijds door buitenlandse bedrijven (en werknemers) die zich in Nederland tijdelijk of permanent vestigen. Anderzijds groeit het gebruik van de Engelse taal door Nederlanders zelf, die steeds vaker Engels als voertaal op de werkvloer ervaren.

NIBHV heeft opgemerkt dat ook op gebied van bhv de interesse in en vraag naar Engelstalige materie groeit. Een groot deel van de vraag komt vanuit organisaties waar Engels de voertaal is, boven het Nederlands, of bij organisaties waar (een deel van) het medewerkersbestand uit het buitenland komt. Daarom biedt het NIBHV ook informatie en cursusmateriaal aan en brengt je in contact met een NIBHV gecertificeerde opleider die Engelstalige cursussen aanbiedt.

Looking for our content in English? View our English ER overview page.

 

Engelse definitie van bhv

De vertaling van bhv – of bedrijfshulpverlening – in het engels is “Emergency Response” of kortweg ER. Dit kan zich in veel verschillende vormen uiten, zoals voor een Emergency Response Officer (bhv’er) of Emergency Response Services (bhv als geheel). Omdat de organisatie van bhv binnen organisaties een relatief Nederlands verschijnsel is, wordt deze term in de Engelstalige wereld minder gebruikt.

Een emergency response officer is meestal een medewerker die een bhv-cursus (of opleiding) heeft gevolgd om anderen op de werkplek te helpen of assisteren bij incidenten.

Hieronder vindt je het Engelstalige informatie, lesmateriaal of cursussen die NIBHV verzorgt in Nederland.

 

Engelstalig bhv cursusmateriaal / literatuur

NIBHV heeft een Engelstalige versie van het basisboek bhv ontwikkeld. Het Engelstalige boek Emergency Response Officer: Basic Training is verkrijgbaar in de webshop van NIBHV. Ook is er een Engelstalige variant van de e-learning Basic ER Course opgesteld. Deze is aan te vragen via een bhv-opleider. Wel kun je hier de demoversie bekijken van de e-learning:

 

 

Engelstalige bhv-cursus volgen

Wil je als organisatie Engelstalige medewerkers een bhv-certificaat laten halen? Of ben je zelf een Engelstalig of wil je de bhv-cursus liever in het Engels doen? Bekijk dan onze ER Course Basic; een volledig Engelstalige basiscursus bhv.

ER Course Basic

 

Bhv wet- en regelgeving (Engels)

Wil je graag weten of ER verplicht is binnen jouw organisatie? Of informatie hierover delen met Engelstalige collega’s? NIBHV heeft de wet- en regelgeving in Nederland op een rij gezet in het Engels. Lees meer op ER legislation and regulations.

wetboek arbo

ER Mandatory? Legislation and regulations

 

Engelstalige bhv-opleider vinden?

Wil je graag Engelstalige medewerkers laten opleiden als Emergency Response Officer? Op de volgende pagina vind je alle NIBHV Keurmerkhouders. In de A-Z lijst kun je terugvinden of je bij deze opleider terecht kunt voor een Engelstalige bhv-cursus:

 

Vind je bhv-opleider