Nascholing: Waarnemen en feedback

Ben jij je bewust van je houding en wat dat doet met cursisten? In deze training leer je met name hoe je je cursisten succesvol kunt laten leren door op de juiste manier feedback te (laten) geven en te evalueren.

Naast het stellen van de juiste vragen is waarnemen en positieve feedback geven een belangrijk onderdeel van trainen; om ervoor te zorgen dat cursisten leren van oefeningen en vaardigheden opdoen, is het evalueren door een instructeur van essentieel belang.

 

Het programma op hoofdlijnen

In deze training ga je als instructeur dieper in op je gedrag ten opzichte van je cursisten en leer je gebruik te maken van de drie zogenoemde Feeds; Feedup, Feedback en Feedforward. Dit is een methode voor een instructeur om de cursist na te laten denken over wat en hoe hij wil leren. Doel: het zelflerend vermogen van de cursist vergroten.

De training maakt je bewust van je eigen manier van feedback geven en van het effect dat dit heeft op het lerend vermogen van cursisten.
Tijdens de training is er aandacht voor gedrag, vaardigheden, attitude en overtuiging van je waarnemende rol als instructeur. Ook leer je om het zelflerend vermogen van je cursisten te verhogen door middel van het stellen van de juiste vragen. Er wordt je een nieuwe structuur aangeboden waarmee je de cursist kunt laten nadenken over zijn eigen gedrag en zelf kunt laten reflecteren op zijn leerdoelen.

 

Duur

De nascholing duurt één dagdeel van drie uur.

 

Kosten

Klassikale training; €115,- per dagdeel.

 

Meld je aan voor de nascholing

Wij hopen van harte dat we je weten te enthousiasmeren met ons programma. Meld je eenvoudig aan via het aanmeldformulier.

Nu aanmelden