VZBI Wedstrijddag: oefenen in optima forma

Op donderdag 11 april is de 20e wedstrijddag van de VZBI in Zoetermeer. 34 ploegen met 34 ploegleiders doen deze dag mee in zeer uiteenlopende incidenten.

In het oefencentrum van G4S in Zoetermeer krijgt elke ploeg zestien bijna levensechte incidenten met Lotusslachtoffers voor de kiezen: oefenen in optima forma. Aan het einde van de dag zijn er diverse prijzen te winnen.

 

NIBHV reikt prijs uit voor de Ploegleider 2019

wedstrijddag bhv

NIBHV zal deze dag een nieuwe prijs uitreiken. Voor de Beste Ploegleider van de VZBI Wedstrijddag 2019. Koos Pulleman, directeur van NIBHV, komt deze uitreiken. Ploegleiders zullen hiervoor op de dag zelf een kennisexamen moeten afleggen.

 

Waarom een prijs voor een ploegleider?

Een ploegleider bhv is het middelpunt van de bhv-ploeg en maakt actief deel uit van een bhv-team tijdens een inzet. Hij/zij kent de procedures, geeft leiding aan bhv’ers, heeft het overzicht om een calamiteit in goede banen te begeleiden. Heldere communicatie speelt een belangrijke rol bij de uitvoer van de taken.

Belangrijk dat je als bhv-team op deze rots in de branding kunt vertrouwen. Daarvoor nu een extra prijs, met aandacht voor deze belangrijke rol!

 

Welke bedrijven doen mee?

Van de volgende organisaties doet een ploeg mee aan de bhv wedstrijddag:

deelnemers wedstrijddag bhv

 

Ruim 60 jaar VZBI

Al sinds 1957 geeft de Vereniging Zelfbescherming Bedrijven en Inrichtingen – VZBI advies aan het bedrijfsleven en overheidsorganisaties over veiligheidsvraagstukken en arbeidsomstandigheden, met de focus op bedrijfshulpverlening en zelfredzaamheid. De VZBI telt inmiddels 96 leden. NIBHV levert graag een bijdrage; collega Nico van Etten is sinds jaar en dag voorzitter van de wedstrijdcommissie.

Meer weten over de bhv wedstrijddagen van VZBI? Meer info op de website van VZBI.

Deel dit artikel

(NI)BHV Nieuws

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, het laatste nieuws op het gebied van bhv en informatie over (nieuwe) cursussen, trainingen en producten.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbladveiligheid.nl

Vakbladveiligheid.nl is hét kennisplatform voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

Meld je nu aan om elke maand op de hoogte gebracht te worden van de laatste artikelen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.