Vacature opleidingskundig / L&D ontwikkelaar

Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) is op zoek naar een opleidingskundig / L&D ontwikkelaar.

Help jij ons met het ontwikkelen van producten en (consultancy) diensten? Je doet onderzoek, ontwikkelt les en leerstof en geeft training en advies. Geïnteresseerd? Lees verder en solliciteer!

Functieomschrijving

Als opleidingskundig / L&D ontwikkelaar draag je bij aan de missie van NIBHV om de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening in Nederland te blijven verbeteren door kennis en vaardigheden te vergroten en te delen.  Dit doe je door samen met onze klanten, de opleiders en instructeurs, producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van bhv, brandbestrijding, ontruiming, eerste hulp, arbeidsveiligheid en didactiek. Om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het veld ben je regelmatig op pad. Je hebt veel contact met onze klanten en samenwerkingspartners om je te laten informeren, te adviseren en op te leiden.

Je richt je daarbij op de volgende thema’s:

  • Praktijkonderzoek en didactiek
  • Ontwikkeling en bewaking van les, leerstof en examenvereisten
  • Kennis en netwerk
  • Training en advies

Wie ben jij?

Ontwikkeling en leren loopt als een rode draad door jouw leven. Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe relevante kennis en ontwikkelingen en weet deze ook op een praktische wijze bij bv. trainingen en presentaties in te zetten. Je bent ondernemend, proactief, vindt het leuk om veel op pad te zijn en je bent goed in staat om zelfstandig te werken. Je presenteert jezelf makkelijk in grote groepen en legt snel contacten. Je vervult graag een rol als ambassadeur van de organisatie.

Wat bieden wij?

Als opleidingskundig / L&D ontwikkelaar bij NIBHV kom je terecht in een gezonde, informele en platte organisatie. Met 22 collega’s vormen we een hecht en divers team. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie, hierdoor is er veel ruimte voor zelfstandigheid en voor eigen initiatief. Er is een prettige werksfeer waarin er tijd en aandacht voor elkaar is. Niet alleen tijdens het werk maar ook tijdens gezellige jaarlijkse uitjes en de maandelijkse lunch met het O&A team. We werken in een mooi kantoor met fijne transparante werkplekken maar er is ook voldoende ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken (tot 50%).

Arbeidsvoorwaarden

De salarisvoorwaarden zijn prima. We hebben een 36-urige werkweek en de inschaling is schaal 10, max € 4519,59 op fulltime basis conform de cao Rijk. Daarnaast ontvang je een 13e maand, reiskostenvergoeding (leaseregeling is ook bespreekbaar), mobiele telefoon/laptop van de zaak en er is een goede pensioenregeling.

Organisatie

Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening is hét kennisinstituut voor bedrijfshulpverlening. Wij hebben een uniek systeem voor kwaliteitsborging ontwikkeld en bieden onafhankelijke certificering en uitmuntende les- en leerstof. Het NIBHV-certificaat is een garantie voor de werkgever dat zijn bhv’er de bhv-taken goed kan uitvoeren.

NIBHV is opgericht in 1999 door het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV, de landelijke ondersteuningsorganisatie voor de veiligheidsregio’s en hun veiligheidspartners) en Het Oranje Kruis (de organisatie voor onafhankelijke certificeringen op het gebied van EHBO) en gevestigd in Rotterdam. Inhoudelijk worden we nog altijd gevoed door deze instanties.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden en de functie kun je lezen in de profielschets.

Bekijk volledige profielschets

Praktisch informatie en procedure

Ben je enthousiast geworden? En denk je met jouw kennis, ervaring en talenten een mooie bijdrage aan onze organisatie te kunnen leveren? Dan ontvangen we graag je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 10 april 2022 via het sollicitatieformulier op de website van www.vbent.org.

De voorselectiegesprekken vinden plaats in de week van 10 april.

Voor vragen kun je terecht bij Alice Fischer via 088-205 1600.

Solliciteer nu

Deel dit artikel

(NI)BHV Nieuws

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, het laatste nieuws op het gebied van bhv en informatie over (nieuwe) cursussen, trainingen en producten.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbladveiligheid.nl

Vakbladveiligheid.nl is hét kennisplatform voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

Meld je nu aan om elke maand op de hoogte gebracht te worden van de laatste artikelen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.