Vacature onderwijskundig ontwikkelaar

Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) is op zoek naar twee onderwijskundig ontwikkelaars.

Functieomschrijving

Ben jij de onderwijskundig ontwikkelaar die de vertaalslag maakt van wetenschappelijk onderzoek naar praktische producten?

Als onderwijskundig ontwikkelaar draag je bij aan de missie van NIBHV om de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening in Nederland te blijven verbeteren door kennis te vergroten en te delen. Dit doe je door aantrekkelijke en uitgekiende leerconcepten te ontwikkelen op het gebied van bhv, brandbestrijding, ontruiming, eerste hulp en arbeidsveiligheid.

Je richt je op de volgende thema’s:

  • toegepast onderzoek/(data)analyse;
  • ontwikkeling van les-, leerstof en examenvereisten;
  • kennis en netwerk;
  • advies.

Wie ben jij?

Ontwikkeling loopt als een rode draad door jouw leven. Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en ontwikkelingen maar weet deze ook op een praktische wijze in te zetten. Je bent ondernemend, proactief en goed in staat om zelfstandig te werken.

Wat bieden wij?

Als onderwijskundig ontwikkelaar bij NIBHV kom je terecht in een gezonde, informele en platte organisatie. Met 22 collega’s vormen we een hecht en divers team. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie, hierdoor is er veel ruimte voor zelfstandigheid en voor eigen (onderwijskundig) initiatief. Er is een prettige werksfeer waarin er tijd en aandacht voor elkaar is. Niet alleen tijdens het werk maar ook tijdens gezellige jaarlijkse uitjes en de maandelijkse lunch met het O&A team. We werken in een mooi kantoor met fijne transparante werkplekken, maar er is ook voldoende ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken (tot 50%).

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je conform schaal 11, CAO Rijk. Daarnaast ontvang je een 13e maand, reiskostenvergoeding, mobiel/laptop van de zaak en is er een goede pensioenregeling aanwezig.

Organisatie

NIBHV is opgericht in 1999 door het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV, de landelijke ondersteuningsorganisatie voor de veiligheidsregio’s en hun veiligheidspartners) en Het Oranje Kruis (de organisatie voor onafhankelijke certificeringen op het gebied van EHBO) en gevestigd in Rotterdam. Inhoudelijk worden we nog altijd gevoed door deze instanties.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden en de functie kun je lezen in de profielschets.

Bekijk volledige profielschets

Praktisch informatie en procedure

Ben je enthousiast geworden? En denk je met jouw kennis, ervaring en talenten een mooie bijdrage aan onze organisatie te kunnen leveren? Dan ontvangen we graag je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 20 maart 2022 via het sollicitatieformulier op de website van www.vbent.org.

De voorselectiegesprekken vinden plaats in de week van 21 maart.

Voor vragen kun je terecht bij Alice Fischer via 088-205 1600.

Solliciteer nu

Deel dit artikel

(NI)BHV Nieuws

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, het laatste nieuws op het gebied van bhv en informatie over (nieuwe) cursussen, trainingen en producten.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbladveiligheid.nl

Vakbladveiligheid.nl is hét kennisplatform voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

Meld je nu aan om elke maand op de hoogte gebracht te worden van de laatste artikelen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.