Hét loket voor kwalitatief hoogwaardige bhv

Geachte bezoeker,

We willen je graag op de hoogte stellen van een stroomstoring in onze regio. Op dit moment ligt alles tijdelijk plat als gevolg van deze storing. Het spijt ons voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

Helaas hebben we op dit moment nog geen exacte informatie over de hersteltijd ontvangen. Onze technische teams werken echter hard om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor je geduld en begrip terwijl we aan een oplossing werken. We zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van updates zodra er meer informatie beschikbaar is.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

Kwalitatief hoogwaardige bhv: dát is waar NIBHV voor staat. Als onafhankelijk certificeerder borgen we de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening in Nederland. En zorgen we ervoor dat elke bhv’er er stáát op het moment dat het nodig is. Onze opleidingspartners bieden we wetenschappelijk onderbouwde les- en leerstof en examens, voor betere bhv’ers.

Ons NIBHV-diploma biedt werkgevers de garantie dat elke bhv’er zijn of haar taken goed kan uitvoeren. Innovatie en kwaliteit: dát zijn onze drijvers. We werken altijd volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en delen onze kennis actief met de buitenwereld. Zo maken we de Nederlandse werkvloer steeds een stukje veiliger.

Kennis

Vind een NIBHV Keurmerkopleider bij jou in de buurt

Veiligheid op de werkvloer begint met een goede veiligheidscursus. Een selecte groep opleiders heeft het NIBHV Keurmerk. Daardoor zijn wij er zeker van dat deze opleiders een hoge kwaliteit leveren bij het werken aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

(NI)BHV Nieuws

Iedere maand deelt NIBHV praktische tips, het laatste nieuws op het gebied van bhv en informatie over (nieuwe) cursussen, trainingen en producten.

Schrijf je nu direct in voor onze digitale nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbladveiligheid.nl

Vakbladveiligheid.nl is hét kennisplatform voor iedereen die verantwoordelijk is voor veiligheid op de werkvloer.

Meld je nu aan om elke maand op de hoogte gebracht te worden van de laatste artikelen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.